Inloggen voor klanten

Contact

Adres

Icoon boxfoxVoorbosweg 5
9528 TA, Buinen

KvK 73501891
BTW NL001897874B34

Telefoon

contact-met-boxfoxSales
+31 (0)85 1305 824

Support
+31 (0)85 1305 825

E-mail

contact-boxfox-informatieAlgemeen
info@boxfox.nl

Support
support@boxfox.nl

Veelgestelde vragen

We hebben geprobeerd alle vragen te verzamelen die we regelmatig beantwoorden. Misschien staat jouw vraag er al wel tussen. Heb je niet het juiste antwoord kunnen vinden? Neem dan contact op!

Jazeker. Hoewel wij ons toeleggen op de bediening van het MKB, zijn grootzakelijke klanten ook welkom.

Het is niet mogelijk om u als particuliere klant aan te melden bij Box Fox. Wij leggen ons volledig toe op de bediening van zakelijke klanten.

U ontvangt van Box Fox een wekelijkse factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Ja, dat is mogelijk. Neem alsjeblieft contact met ons op via (085) 1305 824 om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om uw zending aanvullend te verzekeren door deze optie aan te vinken bij het maken van je boeking. Wilt je standaard een hogere dekking? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via (085) 1305 824 om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat is mogelijk en verloopt hetzelfde als een reguliere (export) zending.

Zie hiervoor onze checklist commerciële factuur of gebruik de factuurgenerator in het Box Fox boekingssysteem.

Sommige vervoerders hanteren een toeslag voor het ophalen of afleveren van een zending bij een privéadres. Om hierdoor niet achteraf verrast te worden, vragen wij je om dit aan te geven.

ADR is de afkorting van de Franse titel van het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg: “Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route”. ADR goederen mogen in beginsel niet met Box Fox verzonden worden. Wil je wel ADR goederen verzenden, neem dan contact op via (085) 1305 824 voor een offerte op maat.

Zie voor een overzicht van gevaarlijke en/of verboden goederen onze infopagina. Gevaarlijke en/of verboden goederenmogen in beginsel niet met Box Fox worden verzonden. Wil je dergelijke goederen toch verzenden, neem dan contact op via (085) 1305 824 voor een offerte en voorwaarden op maat.

Nee, dat is niet nodig. Uw zending wordt nadat uw boeking is ontvangen opgehaald bij het opgegeven verzendadres.

Incoterms zijn standaard leveringsvoorwaarden die je kunt opnemen in koopcontracten. Hiermee maak je direct wereldwijd bekende en erkende afspraken over transport, verzekering en plaats van levering. Zie voor meer informatie onze infopagina over incoterms.

Beschadiging van uw zending is vaak te voorkomen door de verpakkingsadviezen op te volgen. Met gezond verstand kom je vaak een heel eind. Let er op dat een verpakking:

  • niet te groot of te klein is;
  • over voldoende draagvermogen beschikt;
  • in goede staat verkeert;
  • zorgvuldig is opgevuld met opvulmateriaal;
  • zorgvuldig is afgesloten.

Wij moedigen het hergebruik van verpakkingsmateriaal aan, mits het niet beschadigd is. Houd er rekening mee dat een gebruikte kartonnen doos al het nodige heeft moeten verduren en daarom kwetsbaarder kan zijn voor beschadiging.
Houd er rekening mee dat uitstekende hoeken, randen of losse tape de afmetingen van het pakket beïnvloeden. Dit kan ertoe leiden dat een vervoerder een tariefverhoging toepast!

Twijfel je aan je verpakkingswijze of wil je meer informatie over de verpakkingsrichtlijnen van onze partners, neem dan contact met ons op via 085 1305 825 of help@boxfox.nl.”

Een pallet opbouwen is een vak apart. Onze partner TNT heeft een handige verpakkingsinstructie online staan.

Jazeker, al uw zendingen zijn te traceren vanuit het boekingssysteem.

Wanneer je iets verzendt vanuit of naar een land buiten de Europese Unie, dan is een commerciële factuur noodzakelijk. Voeg deze in viervoud toe aan de zending.

Bij Box Fox kun je kiezen uit verschillende vervoerders, zonder contract of minimale afname van zendingen. Je bepaalt zelf welke vervoerder het best past bij jouw zending(en). Box Fox biedt flexibiliteit, scherpe tarieven en het gemak van één platform en één wekelijkse factuur. Zo houd je gemakkelijk overzicht over je zendingen en inzicht in je kosten.

Een groot voordeel van zaken doen met Box Fox is inderdaad dat het vrijwel altijd voordeliger is dan rechtstreeks boeken bij een vervoerder. Dit komt omdat wij scherpe inkoopafspraken kunnen maken op basis van een grote afname van zendingen. Hier profiteren onze klanten van!

Of vul het contactformulier in: