Inloggen voor klanten

Direct Mail versturen?

Marketing- en reclamebureaus in Nederland en België versturen direct mail tot 2kg met Box Fox.

Wereldwijd, van deur tot deur, met volledige track & trace.

Geven leidt tot gunnen: de kracht van direct mail!

Direct mail versturen is een krachtig instrument in de B2B marketing, zowel in de acquisitie van nieuwe klanten als in het onderhouden van relaties. Een direct mail campagne leent zich bij uitstek om een grote groep mensen op een goed gekozen moment iets fysiek in handen te geven. De impact van geven op de bereidheid van je klant om te luisteren naar je verhaal en je bij gelegenheid iets te gunnen, is niet te onderschatten.

Offerte opvragen

Direct mail versturen is in niets te vergelijken met een e-mailbombardement van je klantenbestand. Een goede marketeer zorgt al vanaf de conceptfase voor balans tussen de beoogde impact, de timing de uitvoerbaarheid en de kosten van de campagne.

Beoogde Impact – Timing – Uitvoerbaarheid en Kosten

De beste manier om een klant te verliezen is door valse verwachtingen te wekken of met verrassingen achteraf op de proppen te komen. Dat geldt voor ons maar ook voor jou en voor je klant. Door ons in een vroeg stadium bij je project te betrekken, leun je op onze ervaring in het verzenden van direct mail pakketten en heb je vanaf de start inzicht in de kosten voor uitvoering van de campagne.

Wij blijven volledig uit beeld bij jouw klant. Zo maak jij als marketeer of projectmanager, óók in de uitvoerende fase van de campagne, een professionele indruk.

Bij Box Fox begeleiden we marketing- en reclamebureaus bij de ontwikkeling en uitvoering van het logistieke aspect van een een direct mail campagne. Dit doen we voor campagnes met tenminste 100 geadresseerden en pakketten tot 2kg.

Box Fox biedt daarbij de volgende mogelijkheden:

 • Wereldwijde verzending van deur tot deur
 • Track & trace naar wens (geen, beperkt of volledig)
 • Scherpe tarieven en géén verrassingen achteraf!

Waarom direct mail versturen met Box Fox?

Voor creatieve concepten en innovatieve campagnes heb je een goede marketeer nodig. Dat zijn wij niet. Wij van Box Fox zijn goed met logistiek!

Box Fox heeft contractuele afspraken met nationale postmonopolisten in meerdere landen. Onder die afspraken kunnen we kleine pakketten onder de lokaal geldende wet op de postbezorging laten uitleveren. We maken gebruik van de ongeëvenaard fijnmazige netwerken van posterijen voor het versturen van direct mail.

Direct mail campagnes vanaf 100 geadresseerden en pakketten tot 2kg

Wil je direct mail versturen met Box Fox? Neem contact met ons op en we geven je binnen 24 uur een all-in prijs op basis van aantallen, afmetingen/gewicht, bestemming en gewenste service.

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en de informatie van je zending. Vervolgens gaan wij bij onze aanbieders op zoek naar het scherpste tarief en doen we je een vrijblijvend voorstel.


  Regel toevoegen +

  Wat doet Box Fox nog meer?

  Box Fox heeft slim verzenden voor het MKB mogelijk gemaakt met een intuïtief verzendplatform en realtime koppeling met 10+ vervoerders. Wil je een pakket verzenden, naar iedere locatie waar dan ook ter wereld? Van China tot aan Amerika? Kies dan voor Box Fox.

  Zoek, vergelijk en boek de vervoerders op prijs, betrouwbaarheid en snelheid. Het online dashboard maakt dit proces heel eenvoudig. Zodoende ben je voor iedere zakelijke zending verzekerd van de beste deal.

  Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
  Martijn Spoelstra
  Director E-commerce @ Holland Trade Group
  Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
  Sebastiaan van der Vinne
  CEO van Leviy BV
  Slim verzenden zonder verrassingen achteraf? Meld je aan en start vandaag nog!
  Aanmelden