Inloggen voor klanten

Luchtvracht verzenden tegen een scherp tarief voor het MKB

Luchtvracht verzenden van deur tot deur inclusief all-in douaneservice. Vandaag geboekt, morgen op Schiphol.

Bij luchtvracht stel je je al gauw enorme vrachtplaten voor. Krijg die maar eens gevuld! Dat is toch niks voor het MKB? Zeker wel! Vanaf 150KG is luchtvracht vaak goedkoper dan een expresszending. Bij Box Fox verzend je van deur tot deur inclusief complete douaneservice voor een all-in prijs.

Waarom kiezen voor luchtvracht?

Luchtvracht verzenden is zinvol voor grote zendingen die buiten de EU moeten worden geleverd. Waarom? Omdat het grootste deel van de kosten zit in het laden & lossen, screening, de afhandeling op de luchthaven en het passeren van de douane. Deze kosten blijven tot op zekere hoogte gelijk, ongeacht de afmetingen en het gewicht van de zending of te af te leggen afstand. Het omslagpunt ligt daarom rond de 150kg.

Wil je één of meerdere pallets, kisten of containers versturen met meer dan 150kg aan goederen? Kies voor luchtvracht met Box Fox! Neem contact met ons op en we geven je binnen 5 minuten een all-in prijs. De pick-up kan vaak de volgende dag al plaatsvinden.

Box Fox beschikt over een uitgebreid netwerk aan vracht- en expressvervoerders. Je zending wordt snel, betrouwbaar en voor de beste prijs bezorgd. Waar ook ter wereld. Daar kun je op rekenen.

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform. Vervolgens gaan wij bij onze aanbieders op zoek naar het scherpste tarief en doen we je een vrijblijvend voorstel.

Met luchtvracht een all-in prijs voor import en export

Het spreekt bijna voor zich dat je Chinese of Amerikaanse leverancier zelf voor zorgt voor het transport van zijn goederen naar Nederland, toch? Je hebt geen mensen ter plaatse om het transport en de papieren te regelen en je zit niet te wachten op gedoe.

Gemak dient de mens. Maar vraag je eens af wat het met je onderhandelingspositie doet als je wél zelf het transport kunt regelen! Box Fox helpt je hierbij. We geven je een all-in prijs van deur tot deur, inclusief uit- & inklaring. Zo weet je waar je aan toe bent en voorkom je dat je het vel over de neus wordt gehaald.

Vraag direct een VRIJBLIJVENDE offerte aan!

Laat de details achter van uw zending en wij gaan in ons aanbod van vervoerders op zoek naar het scherpste tarief. Klik hieronder om uw zending door te geven.

Wat doet Box Fox nog meer naast luchtvracht?

Box Fox heeft slim verzenden voor het MKB mogelijk gemaakt met een intuïtief verzendplatform en realtime koppeling met 10+ vervoerders. Wil je een pakket verzenden, naar iedere locatie waar dan ook ter wereld? Van China tot aan Amerika? Kies dan voor Box Fox.

Zoek, vergelijk en boek de vervoerders op prijs, betrouwbaarheid en snelheid. Het online dashboard maakt dit proces heel eenvoudig. Zodoende ben je voor iedere zakelijke zending verzekerd van de beste deal.

  • Aanmelden kost niets en verplicht niet tot afname
  • Bereken binnen 15 seconden de tarieven voor uw zending
  • Uw zending wordt altijd professioneel en zorgvuldig afgehandeld

Luchtvracht bij Box Fox betekent géén verrassingen achteraf

Kies voor luchtvracht met Box Fox en je weet precies waar je aan toe bent. Je kunt de verzendkosten maar eenmaal doorberekenen aan de klant. Daarom bevatten onze prijsopgaven álle voorzienbare toeslagen. Maar we doen meer: retourzendingen proberen we bijvoorbeeld zo goed mogelijk te voorkomen door direct actie te ondernemen bij oponthoud bij de douane. Douane-problemen zijn bij non-EU zendingen namelijk de nummer 1 reden voor een retourzending.

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV