Inloggen voor klanten

Box Fox maakt verzending
van luchtvracht en zeevracht eenvoudig en veilig.

Met Box Fox kiest u voor verzenden van deur tot deur met all-in prijzen en heldere afspraken.

Slim verzenden zonder verrassingen achteraf? Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!
Offerte aanvragen

express-box-fox

Snel een offerte

U ontvangt nog dezelfde dag een
vrijblijvende offerte

Kies de beste optie

U ontvangt een prijs voor
zeevracht, luchtvacht en express

All-in prijzen

Van deur tot deur, inclusief
douaneafhandeling

Box Fox maakt verzending van luchtvracht en zeevracht eenvoudig

Het internationaal versturen van vracht kan intimiderend zijn wanneer het geen dagelijkse kost is. Ons doel is daarom om het versturen van een pallet of transportkist naar buiten de Europese Unie even gemakkelijk te maken als het versturen van een pakket. Wij verzorgen de nodige douanewerkzaamheden en organiseren transport wereldwijd, van deur tot deur.

Zeevracht

Of je nu grote hoeveelheden goederen wilt verzenden, projectladingen hebt of gewoon op zoek bent naar een kostenefficiënte verzendoptie, soms is zeevracht ideaal. Met ons uitgebreide netwerk van wereldwijde partners zorgen we ervoor dat je lading veilig en op tijd zijn bestemming bereikt. Ons specialisme ligt in verzending van deur tot deur, inclusief vakkundige afhandeling van douaneformaliteiten. Of het nu gaat om volledige containerladingen (FCL) of minder dan containerladingen (LCL), wij hebben de expertise in huis.

Luchtvracht

Als de tijd dringt maar kosten ook een rol spelen dan is luchtvracht een mogelijkheid. Box Fox heeft toegang tot de spotmarkt voor luchtvracht. Hier bieden de grote luchtvaartmaatschappijen hun vrachtcapaciteit aan voor aantrekkelijke prijzen. Box Fox zorgt voor transport van deur tot deur en voor de afhandeling van douanezaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifieke zending? Gebruik onze offerte tool hieronder om een prijsopgave te ontvangen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij elke stap van het verzendproces.

Offerteformulier

  Interesse in

  Laadadres

  Losadres

  Zending

  Regel toevoegen +

  Dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte

  Dit zeggen onze klanten

  Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
  Sebastiaan van der Vinne
  CEO van Leviy BV
  Studio9Design is gespecialiseerd in hoofdzakelijk midden 20e eeuws meubilair. Dankzij Box Fox kunnen we ‘overnight’ offertes inclusief verzending afgeven aan onze kopers in de USA. Complimenten, ga zo door!
  Martin Aanraad
  Studio 9 Design
  Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
  Martijn Spoelstra
  Director E-commerce @ Holland Trade Group
  Dit bedrijf staat écht voor de klant, een van de belangrijkste redenen om met Box Fox te werken. Box Fox snapt wat ondernemers willen en ondersteunt daar waar nodig. Na met vele shippers gewerkt te hebben is dit bij uitstek de beste.
  Etienne Feijns
  Mass Modern Design
  Altijd goed en behulpzaam
  Daniël Sadr
  U&I Optic Instrument

  Box Fox is lid van Fenex. Waarom is dat belangrijk?

  Fenex is de Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek. Als een bedrijf aangesloten is bij Fenex, toont dit aan dat ze voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en professionele normen die worden gesteld binnen de expeditie- en logistieke sector. Op alle overeenkomsten gesloten met Box Fox zijn daarnaast de Nederlandse Expeditievoorwaarden van toepassing. Wel zo duidelijk!

  Box Fox maakt verzending van luchtvracht en zeevracht eenvoudig.