Inloggen voor klanten

Over Box Fox

Het verzendproces als onderscheidende kwaliteit

Het verzenden van producten is voor MKB-ondernemers een tijdrovend proces dat het commerciële succes van een product kan maken of breken. Succesvolle ondernemers onderscheiden zich door sneller, goedkoper of betrouwbaarder te verzenden: het verzendproces wordt daarmee onderdeel van de beleving van het product.

verzendprocess-kwaliteit-centraal-boxfox

een-wereld-te-winnen-boxfox

Een wereld te winnen

Pakketvervoerders zijn overwegend beursgenoteerde multinationals die opereren in een wereldwijde context. Zij beschikken over eersteklas netwerken en logistieke expertise. De focus ligt (geheel terecht) op datgene waar zij écht goed in zijn. Iedere vervoerder heeft zo zijn eigen specialisme. De keerzijde hiervan is dat de geboden oplossing niet altijd passend is voor jouw zending. Voor het Nederlandse MKB komt het dan ook aan op flexibiliteit: de vrijheid om te verzenden zoals jij het wilt.

Slim verzenden

Box Fox is een online platform met de beste deals voor zakelijke pakketverzending. In onze beleving is de wereld één grote marktplaats die wij ontsluiten voor het Nederlandse MKB. Dat doen we met gepassioneerde professionals die dag in, dag uit meebouwen aan het succes van onze klanten.

slim-verzenden-voor-mkb-boxfox

Ik zie het als groot compliment wanneer een ondernemer zegt: “Hier is mijn product. Breng het naar mijn klant.”

wiebe-de-vries-oprichter-boxfoxWiebe de Vries
Oprichter Box Fox

Slim verzenden zonder verrassingen achteraf? Meld u aan en start vandaag nog!
Aanmelden