Inloggen voor klanten

Pakket versturen naar Amerika?

Snel geregeld voor de scherpste prijs.

Pakket versturen naar Amerika is simpel met Box Fox. Vergelijk vervoerders en beheer al je zendingen naar Amerika vanuit één overzichtelijk dashboard met het online platform van Box Fox.

Wil je voor de beste prijs een pakket versturen naar Amerika, maar heb je geen tijd om alle aanbieders te vergelijken? Wij hebben een uitgebreid netwerk van express vervoerders die je zending snel en voordelig bezorgen, waar dan ook ter wereld.

Pakket versturen naar Amerika? Zo geregeld.

 

Zoek, vergelijk en boek al onze vervoerders op prijs, snelheid en betrouwbaarheid in een eenvoudig online dashboard. Zo ben je voor iedere zending verzekerd van de beste deal.

  • Zending vóór 14:00 geboekt kan vandaag nog worden opgehaald
  • Afleveren voor 9:00 / 12:00? In Amerika kan alles 🙂
  • Vanaf €25 morgen in de USA

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Ben je ondernemer en wil je een pakket versturen naar Amerika? Het verzenden van pakketten is voor veel MKB ondernemingen een dagelijkse klus die afleidt van waar het om gaat. Toch wordt de verzending door ruim 80% van je klanten gezien als verlengstuk van jouw product! Bij Box Fox maken we het jou en jouw klant gemakkelijk. Het verzendproces wordt onderdeel van de productbeleving. Bij ons kun je rekenen op de beste deals voor zakelijke pakketverzending.

Het verzendproces als onderscheidende kwaliteit

Meld je vandaag nog aan en start met slim verzenden! Bij ons geniet je te allen tijde van professionaliteit, scherpe prijzen en duidelijke afspraken. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending naar Amerika.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Pakket versturen naar Amerika | betrouwbaar, snel en goedkoop

Wanneer je een pakket naar Amerika stuurt, zijn een aantal factoren van groot belang voor jou en je onderneming, Betrouwbaarheid, de snelheid en natuurlijk de prijs! Wij van Box Fox hebben slim verzenden voor het MKB mogelijk gemaakt. Waarom? Omdat de wereld in onze beleving één grote marktplaats is die we voor iedereen bereikbaar willen maken!

Sterk netwerk van pakketvervoerders

Box Fox maakt slim verzenden mogelijk maken omdat we beschikken over een sterk netwerk van aangesloten pakketvervoerders. Je kunt zoeken naar vervoerders en deze met elkaar vergelijken. Zo vind je de altijd de beste optie voor jouw internationale zending! Wij bieden je de mogelijkheid om te verzenden precies zoals jij het wilt. Flexibiliteit. Dat is waar het om draait!

Hét verzendplatform voor MKB-ondernemers

Box Fox is hét verzendplatform voor MKB-ondernemers. Maar waarom? Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent, doordat je een prijsopgave ontvangt die alle voorzienbare toeslagen van vervoerders bevat. Daarnaast ondernemen wij direct actie wanneer een zending stil staat én verklein je de kans op fouten en de verspilling van kostbare tijd. Je kunt vanuit één dashboard snel vergelijken en boeken, je ontvangt een automatische track & trace voor verzender en ontvanger, automatische pick-up planning en geen invulveld teveel. Dit scheelt al snel 5 minuten per boeking en het voorkomt fouten en vertraging !

Dé oplossing voor zakelijke pakketverzending

Met het online verzendplatform van Box Fox ben je als je een pakket wilt verzenden naar de USA te allen tijde verzekerd van de beste deal.
Daarnaast geniet je van:

  • Aanmelden kost niets en verplicht niet tot afname;
  • Bereken binnen 15 seconden de tarieven van al onze vervoerders voor jouw zending;
  • Jouw zending wordt altijd professioneel en zorgvuldig afgehandeld.

Het Box Fox verzendplatform is de oplossing!

Pakket versturen naar Amerika met Box Fox

Kortom: voor het verzenden van een pakket naar de Verenigde Staten of ergens anders ter wereld kies je voor Box Fox. Dan bent je gegarandeerd van betrouwbaarheid, de goedkoopste optie en snelle verzending. Daar profiteren jouw klanten van! Onze gepassioneerde medewerkers dragen iedere dag weer bij aan jouw succes. Meld je vandaag nog aan!

Heb je nog een vraag over wat onze professionals kunnen betekenen voor jou en jouw bedrijf? Maar ook voor je klanten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) naar Amerika in te voeren.