Inloggen voor klanten

Pakket versturen naar China

Snel geregeld voor de scherpste prijs.

Vergelijk vervoerders en beheer al je zendingen naar China vanuit één overzichtelijk dashboard met het online platform van Box Fox.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakketten voor een scherp tarief naar China verstuurt, maar heb je geen tijd om alle aanbieders te vergelijken? Wij hebben een uitgebreid netwerk van express vervoerders die je zending snel en voordelig bezorgen, waar dan ook ter wereld.

Vind de beste vervoerder voor je zending naar China

Zoek, vergelijk en boek al onze vervoerders op prijs, snelheid en betrouwbaarheid in een eenvoudig online dashboard. Zo ben je voor iedere zending verzekerd van de beste deal.

  • Aanmelden kost niets en verplicht niet tot afname;
  • Bereken binnen 15 seconden de tarieven voor jouw zending en kies de beste optie;
  • Jouw zending wordt altijd professioneel en zorgvuldig afgehandeld.

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Zakelijk een pakket versturen naar China? Wil je in één oogopslag zien wanneer jouw pakket wordt opgehaald, afgeleverd en wat het kost? En op basis daarvan de beste vervoerder kiezen? Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakket voor een scherp tarief verstuurt, maar heb je geen tijd om telkens alle aanbieders te vergelijken? Box Fox beschikt over een sterk netwerk van express-, pakket- en vrachtvervoerders die jouw zending snel en voordelig bezorgen. Waar dan ook ter wereld. Wij zorgen er graag voor dat je pakket compleet veilig op de plaats van bestemming aankomt!

In onze beleving is de wereld één grote marktplaats die wij ontsluiten voor het Nederlandse MKB.

Wil je een zakelijk pakket versturen naar China en zijn betrouwbaarheid en snelheid belangrijk? Of verzend je regelmatig naar China, en is een lage prijs cruciaal? Schakel dan direct onze hulp in en ervaar de voordelen zelf!

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending naar China.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Wil je een pakket naar China versturen?

Een pakket naar China versturen is voor veel MKB ondernemers een proces dat veel tijd in beslag neemt. Voor het versturen van een pakket naar het buitenland moet je bij Box Fox zijn. Voor ons is de wereld één grote marktplaats, die wij toegankelijk maken voor alle MKB ondernemingen in Nederland. Dus ook voor jou! Dát is onze missie. Bij ons vind je de beste zakelijke deals voor pakketverzending en weet je precies waar je aan toe bent.

Zekerheid, direct actie, snel vergelijken

Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent, doordat onze prijsopgave alle voorzienbare toeslagen van onze vervoerders bevat. Wist je dat douane-problemen bij non-EU zendingen de nummer 1 reden voor retourzendingen is? Wij ondernemen direct actie zodra een zending stil staat omdat een document mist of onvolledig is.

Daarnaast is het verzenden van pakketten en vracht foutgevoelig en kost het veel tijd. Om deze reden werken wij met een state of the art platform. Vanuit één dashboard snel vergelijken en boeken, automatische track & trace voor verzender en ontvanger, automatische pick-up planning en geen invulveld teveel. Dit scheelt al snel 5 minuten per boeking en het voorkomt fouten en vertraging in de levering van je product!

Verzekerd van de beste deal

Zoek en vergelijk al onze vervoerders op prijs, snelheid en betrouwbaarheid en boek online jouw zending. Zo ben je voor iedere zending verzekerd van de beste deal. Waarom kiezen voor Box Fox voor het versturen van een pakket naar China?

Met Box Fox kies je voor professioneel verzenden met duidelijke afspraken en scherpe prijzen. Wereldwijd!

Verstuur een pakket naar China met Box Fox!

Ben je overtuigd van de voordelen die ons verzendplatform met zich meebrengt? Verstuur een pakket naar China met Box Fox! Meld je dan vandaag nog aan. Wij bieden de beste deals voor zakelijke pakketverzending. Kies voor professionele verzending en een lage prijs. En bij ons geldt: afspraak is afspraak! Daar kun je op rekenen!

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag over jouw aanmelding? De aanmelding is geheel vrijblijvend en kost niets. Neem gerust contact met ons op zodat we je van informatie kunnen voorzien. Wij staan je graag te woord!

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) naar China in te voeren.