Inloggen voor klanten

Pakket versturen naar Amerika?

Slim. Alles onder controle.

Het verzenden van pakketten naar de Verenigde Staten is een koud kunstje met Box Fox. Vergelijk FedEx, DHL, TNT, UPS e.a. voor al je zendingen naar de VS.

Wil je zakelijk pakketten versturen naar Amerika, maar heb je geen eigen contract? Dan betaal je teveel, gaat alles de grote hoop en wordt geen enkel formulier automatisch ingevuld.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van express vervoerders, allemaal te boeken vanuit het Box Fox platform. Bij Box Fox automatiseren we je invoer waar en wanneer dat kan en daarmee besparen we je tijd en vervelend werk. Dáárom kiezen ondernemers elke dag weer voor Box Fox.

Pakket versturen naar Amerika? Boek gecontracteerd vervoer zonder eigen commitment.

 

Maak van je verzendproces een onderscheidende kwaliteit. Differentieer op product- of klantniveau en kies voor iedere zending de beste oplossing.

  • Snelheid: vóór 14:00 geboekt worden vandaag opgehaald.
  • Kwaliteit: afleveren voor 9:00 / 12:00? Geen probleem.
  • Prijs: 60x40x40 | 20kg van deur tot deur voor €110.

Meld je aan en verzend vandaag nog met Box Fox!

Je krijgt toegang tot een persoonlijke account, waarmee je zendingen boekt en beheert. Klik hieronder om je aan te melden.

Ben je ondernemer en wil je een pakket versturen naar Amerika? Het verzenden van pakketten is voor veel MKB ondernemingen een dagelijkse klus die afleidt van waar het om gaat. Toch is het goed om je te realiseren dat de verzending in de meeste productreviews bepalend is voor de eerste indruk.

Bij Box Fox maken we het jou en je klant gemakkelijk. Daarmee wordt het verzendproces een onderscheidende kwaliteit.

Het verzendproces als driver van positieve klantreviews

Meld je vandaag nog aan en start met slim verzenden! Bij ons geniet je van professionaliteit, scherpe prijzen en duidelijke afspraken. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending naar Amerika.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Meld je aan en verzend vandaag nog met Box Fox!

Je krijgt toegang tot een persoonlijke account, waarmee je zendingen boekt en beheert. Klik hieronder om je aan te melden.

Maak een account aan

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) naar Amerika in te voeren.