Inloggen voor klanten

Pakketdiensten vergelijken

Snel geregeld voor de scherpste prijs.

Vergelijk vervoerders en beheer al je zendingen vanuit één overzichtelijk dashboard met het online platform van Box Fox.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakketten voor een scherp tarief verstuurt, maar heb je geen tijd om alle aanbieders te vergelijken? Wij hebben een uitgebreid netwerk van express vervoerders die je zending snel en voordelig bezorgen, waar dan ook ter wereld.

Pakketdiensten vergelijken biedt voor het MKB vele kansen. Door in één overzicht pakketvervoerders met elkaar te vergelijken bespaar je tijd, geld en frustraties. Wij heten je graag van harte welkom bij Box Fox: hét verzendplatform met een groot netwerk aan pakketdiensten. Zoek, vergelijk en maak de keuze die bij jouw zending past! Betrouwbaar, goedkoop of snel.

De beste deals voor zakelijke pakketverzending

Meld je vandaag nog aan en vergelijk de verschillende pakketdiensten uit ons netwerk. Verzend een pakket of vracht op jouw manier. Meer meten? Neem gerust contact op!

Pakketdiensten vergelijken in ons online verzendplatform

Voor het MKB is het verzenden van producten een proces dat veel tijd in beslag neemt. Wij zorgen er voor dat je voor iedere zending verzekerd bent van de beste verzendopties. Zo wordt het verzendproces onderdeel van de productbeleving. Dat is verzenden anno 2019!

Op ons platform kun je verschillende pakketaanbieders met elkaar vergelijken. We hebben het maken van de juiste keuze gemakkelijk gemaakt.

Vele voordelen

Je kunt je verzendkosten maar één keer doorbelasten aan je klant. Bij Box Fox weet je te allen tijde waar je aan toe bent. Wij doen namelijk niet aan toeslag achteraf! Douaneproblemen is bij zendingen buiten de EU de nr 1 reden voor retourzendingen. Bij problemen ondernemen wij direct actie, zodat de zending niet lang stil staat!

Het verzenden van pakketten en vracht is foutgevoelig en kost veel tijd. Daarom werken wij met een state of the art verzendplatform. Vanuit één dashboard snel vergelijken en boeken, automatische track & trace voor verzender en ontvanger, automatische pick-up planning en geen invulveld teveel. Dit scheelt al snel 5 minuten per boeking en voorkomt fouten en vertraging in de levering!

Van spoedkoerier tot aan express

In ons online boekingssysteem vind je de volgende diensten:

  • Express;
  • Zeevracht;
  • Luchtvracht;
  • Wegvracht;

Het Box Fox verzendplatform is dé oplossing!

Vergelijk de pakketdiensten!

Wil je verzenden zonder verrassingen achteraf en zeker weten dat het verzendproces verloopt zoals jij wilt? Vergelijk de verschillende pakketvervoerders op ons platform. Niet iedere geboden oplossing is immers passend voor je zending. Aan de hand van deze vergelijking maak je heel gemakkelijk de juiste keuze voor jouw pakket of pallet. Meld je vandaag nog vrijblijvend aan!

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden die ons platform biedt, neem dan gerust contact met ons op. We dragen graag bij aan het succes van onze klanten. Ook aan jouw succes! Samen werken we aan ons doel: de wereld toegankelijk maken voor het Nederlandse MKB.

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) in te voeren.