Inloggen voor klanten

Pallet transport

Snel geregeld voor de scherpste prijs.

Vergelijk vervoerders en beheer al je zendingen vanuit één overzichtelijk dashboard met het online platform van Box Fox.

Pallet transport voor een scherp tarief? Maar heb je geen tijd om alle aanbieders te vergelijken? Wij hebben een uitgebreid netwerk van express vervoerders die je zending snel en voordelig bezorgen, waar dan ook ter wereld.

Wil je meer dan 50kg aan goederen verzenden? Kies voor pallet transport met Box Fox! Dan ben je gegarandeerd van lage kosten én hoef je niet alle aanbieders te vergelijken. Wij van Box Fox beschikken over een uitgebreid netwerk aan vracht- en expressvervoerders. Je zending wordt snel, betrouwbaar en voor de beste prijs bezorgd. Op iedere plek van de wereld. Daar kun je op rekenen.

Slim verzenden voor het MKB

Meld je vandaag nog gratis aan bij ons verzendplatform en verzend precies op de wijze die jij wenst. Wil je meer weten over de mogelijkheden die ons verzendplatform biedt? Neem gerust contact op!

Pallet transport | snel en voordelig

Wij hebben slim verzenden zoals pallet transport voor het MKB mogelijk gemaakt. In onze ogen is de wereld één grote marktplaats die we voor iedereen toegankelijk willen maken. Wil je een pallet verzenden, naar iedere locatie waar dan ook ter wereld? Van China tot aan Amerika.

Zoek, vergelijk en boek de vervoerders op prijs, betrouwbaarheid en snelheid. Het online dashboard maakt dit proces heel eenvoudig. Zodoende ben je voor iedere zakelijke zending verzekerd van de beste deal.

  • Aanmelden kost niets en verplicht niet tot afname
  • Bereken binnen 15 seconden de tarieven voor uw zending
  • Uw zending wordt altijd professioneel en zorgvuldig afgehandeld

 

Geen verrassingen achteraf | direct actie

Kies voor pallet transport met Box Fox en weet precies waar je aan toe bent. Je kunt de verzendkosten maar eenmaal doorberekenen aan de klant. Daarom bevatten onze prijsopgaven alle voorzienbare toeslagen. Daarnaast proberen wij retourzendingen zo goed mogelijk te voorkomen door direct actie te ondernemen bij oponthoud bij de douane. Douane-problemen zijn bij non-EU zendingen namelijk de nummer 1 reden voor een retourzending.

 

Vanuit één oogopslag zoeken, vergelijken en boeken

Een zending zoals pallet transport kost veel tijd. Daarnaast is verzenden foutgevoelig. Dankzij ons state of art platform kun je vanuit één dashboard zoeken, vergelijken en boeken. Je ontvangt automatisch een track & trace en een pick-up planning. Doordat je geen invulveld te veel invult, bespaar je al snel 5 minuten per boeking. Dit voorkomt vertraging en fouten tijdens het verzendproces.

Box Fox is een online platform met de beste deals voor zakelijke pakketverzending.

Meld je geheel vrijblijvend aan

Ben je overtuigd van de voordelen? Kies voor pakket of pallet transport van Box Fox! Aanmelden is compleet gratis en verplicht niet tot afname. Wij bieden de beste deals voor de verzending per pallet!

Heb je een vraag over wat ons verzendplatform voor jou kan betekenen? Neem gerust
contact op met onze deskundige medewerkers. We voorzien je graag van deskundig advies. Wij zijn Box Fox en via ons platform verzend je slim zonder verrassingen achteraf.

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) in te voeren.