Inloggen voor klanten

E-fulfilment

Maak je business schaalbaar

De groei van je bedrijf gaat met horten en stoten en dat maakt de beslissing om te investeren in de uitbreiding van je capaciteit zo uitdagend. Extra vierkante meters, personeel, complexe systemen: ze vragen om forse investeringen en ze leiden je af van datgene waar je mee bezig zou moeten zijn om je investering te laten renderen: verkopen!

Bij Box Fox hebben we de oplossing. Wij hebben de warehouse en transport management systemen (WMS & TMS) en onze fulfilment partners hebben opslagruimte en order pickers op sleutelplaatsen in Nederland: nabij Schiphol, de Rotterdamse haven of juist nabij centraal gelegen trucking hubs.

Afhankelijk van je behoeften stellen we een pakket samen dat past bij jouw plannen. Op- en afschalen van je business, return flow management, geautomatiseerde inkoop van voorraad en het combineren van een eigen voorraad met drop-shipping: het behoort tot de mogelijkheden.

Gezamenlijk bouwen we een sterke business case waarin iedereen doet waar hij in gespecialiseerd is.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV
Slim verzenden zonder verrassingen achteraf? Meld u aan en start vandaag nog!
Aanmelden