Inloggen voor klanten

Vracht

Luchtvracht

Box Fox beschikt over een toegewijd netwerk van IATA-gecertificeerde luchtvrachtagenten die klaarstaan om uw vrachtzending met zorg uit te voeren.

Of u nu uw zending bij de luchthaven van uw keuze laat afgeven en ophalen of kiest voor een full-service ‘door-to-door’ oplossing, u bepaalt in welke mate u ondersteuning nodig hebt van onze specialisten. Uiteraard staan wij u graag bij met zaken als exportdocumentatie, inklaringsformaliteiten, etc. Luchtvrachtzendingen zijn bij uitstek zendingen waarbij ‘in-één-keer-goed’ essentieel is!

Zeevracht

Ook voor zeevrachtzendingen bent u bij Box Fox aan het goede adres. In ons netwerk hebben wij door de wol geverfde cargadoors klaarstaan om uw FCL of LCL zeevrachtzending met aandacht voor de noodzakelijke formaliteiten af te leveren bij de bestemming. Ook roll-on, roll-off verschepingen of zendingen met bijzondere of afwijkende afmetingen behoren tot de mogelijkheden.

Wegvracht

Box Fox beschikt over een dicht netwerk van dagelijkse vrachtroutes door heel Europa, alsmede over dedicated transport en chartermogelijkheden. Zo weet u zich verzekerd van een kosteneffectieve oplossing voor uw Europese wegvrachtzendingen.

Wij verzorgen incidentele palletzendingen maar ook dagelijkse linehauls naar Europese bestemmingen. In opkomst zijn de nachtelijke linehauls. Hiermee wordt verkeersdrukte vermeden en het stelt u in staat om bijvoorbeeld morgenochtend in Parijs te leveren.

Spoorvracht

Het Nederlandse MKB maakt steeds meer gebruik van vervoer per spoor. Met name vanuit China is deze modaliteit in opkomst. Groot voordeel ten opzichte van transport over zee is de snelheid en ten opzichte van luchtvracht de lagere kosten.

Vervoer per spoor is wel in alle gevallen maatwerk: door de onvermijdelijke vele grensovergangen vraagt het organiseren van douaneformaliteiten de nodige expertise.

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV
Slim verzenden zonder verrassingen achteraf? Meld u aan en start vandaag nog!
Aanmelden