Inloggen voor klanten

Zakelijk pakket verzenden

Snel geregeld voor de scherpste prijs.

Vergelijk vervoerders en beheer al je zendingen vanuit één overzichtelijk dashboard met het online platform van Box Fox.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakketten voor een scherp tarief verstuurt, maar heb je geen tijd om alle aanbieders te vergelijken? Wij hebben een uitgebreid netwerk van express vervoerders die je zending snel en voordelig bezorgen, waar dan ook ter wereld.

Ben je MKB ondernemer en wil je zakelijk pakketten versturen? Kies dan voor Box Fox! Dan ben je gegarandeerd van professionele zendingen voor de laagste prijs. Volledig veilig en betrouwbaar! Zoek tussen de verschillende pakketvervoerders in ons netwerk en kies de vervoerder die het best bij jou past! Slim verzenden, compleet zonder verrassingen achteraf. Dát is waar wij voor staan.

Slim verzenden zonder verrassingen achteraf

Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen zelf! Dan kun je vandaag nog starten met slim verzenden. Eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Pakket versturen zakelijk

Zakelijk pakketten versturen kan een zeer tijdrovende klus zijn binnen iedere MKB onderneming. Dat weten wij als geen ander, doordat wij ons nauw verbonden voelen met het Midden-en Kleinbedrijf. Wij focussen ons compleet op wat voor jou als ondernemer belangrijk is. Daar is een betrouwbare, snelle en goedkope verzending een belangrijk onderdeel van. Het juiste verzendproces draagt immers bij aan het commerciële proces én de productbeleving.

Pakketten en vracht

Box Fox is een online platform voor zakelijk verzenden. We bieden de volgende diensten aan:

  • Express pakketverzending;
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Wegvracht

 

Slim verzenden | verzenden zoals jij het wilt

Iedere pakketvervoerder heeft zijn eigen specialisme. De ene is goedkoop, weer een ander is wat duurder maar wel sneller. Iedere pakketvervoerder richt zich op waar dat bedrijf goed in is. Dat is logisch! Maar iedere zending is anders. De beste oplossing is dus ook niet altijd dezelfde. Daarom kun je bij Box Fox een keuze maken uit de verschillende vervoerders die aangesloten zijn bij ons netwerk. Zo kun je zakelijk pakketten verzenden op de manier die jij wenst.

Waarom verzenden via verzendplatform Box Fox?

Je kunt de verzendkosten maar eenmaal doorbelasten aan de klant. Gelukkig bevat een prijsopgave van Box Fox alle mogelijke toeslagen. Geen toeslagen achteraf, dus! Wist je dat douaneproblemen bij non-EU zendingen de grootste reden is voor een retourzending? 1e poging, retourzending, 2e poging. Wij ondernemen meteen actie zodra de zending stilstaat of er een document ontbreekt.

Daarnaast werken wij met een state of art platform. Dit houdt in dat je met één dashboard snel kunt vergelijken en boeken. Je ontvangt een automatische track & trace en er wordt een automatische pick-up planning gemaakt. Dit scheelt al gauw 5 minuten per boeking en het voorkomt fouten en vertraging in de levering van jouw zending!

Professioneel en zorgvuldig

Kies voor internationale zendingen voor Box Fox:

  • Aanmelden kost niets en verplicht niet tot afname;
  • Bereken binnen 15 seconden de tarieven voor jouw zending;
  • Jouw zending wordt altijd professioneel en zorgvuldig afgehandeld.

De wereld is één grote marktplaats. Wij maken die toegankelijk voor het Nederlandse MKB.

Zakelijk verzenden doe je met Box Fox!

Wij verzorgen het zakelijk verzenden van jouw pakketten graag! Compleet veilig, precies op de manier die jij wenst. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat jouw product op de eindbestemming aankomt. Wij bieden een passende oplossing voor iedere zending. Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen van onze dienstverlening zelf!

Is er nog iets onduidelijk of wil je meer weten over ons bedrijf? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer! Wij zijn Box Fox: het online platform met de beste deals voor zakelijke pakketverzending.

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) in te voeren.