Inloggen voor klanten

Zeevracht verzenden tegen een scherp tarief voor het MKB

Zeevracht verzenden van deur tot deur inclusief all-in douaneservice. Vandaag geboekt, morgen in Rotterdam.

 

Let op: níet voor particulieren!

Bij zeevracht stel je je al gauw een 40ft zeecontainer voor. Krijg die maar eens gevuld! Dat is toch niks voor het MKB? Zeker wel! Vanaf 150KG is zeevracht vaak véél goedkoper dan een luchtvracht- of expresszending en een stuk minder vervuilend. Dus als het geen al te grote haast heeft: waarom niet?

Waarom kiezen voor zeevracht?

Zeevracht verzenden is zinvol voor grote zendingen die buiten de EU moeten worden geleverd. Waarom? Omdat het grootste deel van de kosten zit in het laden & lossen, de afhandeling in de haven en het passeren van de douane. Deze kosten blijven tot op zekere hoogte gelijk, ongeacht de afmetingen en het gewicht van de zending of te af te leggen afstand. Het omslagpunt ligt rond de 150kg.

Wil je één of meerdere pallets, kisten of containers versturen met meer dan 150kg aan goederen? Kies voor zeevracht verzenden met Box Fox! Aanmelden kost niets en verplicht tot niets. Neem contact met ons op en we geven je binnen 5 minuten een all-in prijs. De pick-up kan vaak de volgende dag al plaatsvinden.

Box Fox beschikt over een uitgebreid netwerk aan vracht- en expressvervoerders. Je zending wordt snel, betrouwbaar en voor de beste prijs bezorgd. Waar ook ter wereld. Daar kun je op rekenen.

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Met zeevracht een all-in prijs voor import en export

Het spreekt bijna voor zich dat je Chinese of Amerikaanse leverancier zelf voor zorgt voor het transport van zijn goederen naar Nederland, toch? Je hebt geen mensen ter plaatse om het transport en de papieren te regelen en je zit niet te wachten op gedoe.

Gemak dient de mens. Maar vraag je eens af wat het met je onderhandelingspositie doet als je wél zelf het transport kunt regelen! Box Fox helpt je hierbij. We geven je een all-in prijs van deur tot deur, inclusief export- & importservice. Zo weet je waar je aan toe bent en voorkom je dat je het vel over de neus wordt gehaald.

Wat doet Box Fox nog meer naast zeevracht?

Box Fox heeft slim verzenden voor het MKB mogelijk gemaakt met een intuïtief verzendplatform en realtime koppeling met 10+ vervoerders. Wil je een pakket verzenden, naar iedere locatie waar dan ook ter wereld? Van China tot aan Amerika? Kies dan voor Box Fox.

Zoek, vergelijk en boek de vervoerders op prijs, betrouwbaarheid en snelheid. Het online dashboard maakt dit proces heel eenvoudig. Zodoende ben je voor iedere zakelijke zending verzekerd van de beste deal.

  • Aanmelden kost niets en verplicht niet tot afname
  • Bereken binnen 15 seconden de tarieven voor uw zending
  • Uw zending wordt altijd professioneel en zorgvuldig afgehandeld

Zeevracht bij Box Fox betekent géén verrassingen achteraf

Kies voor zeevracht verzenden met Box Fox en je weet precies waar je aan toe bent. Je kunt de verzendkosten maar eenmaal doorberekenen aan de klant. Daarom bevatten onze prijsopgaven álle voorzienbare toeslagen. Retourzendingen zo goed mogelijk te voorkomen door direct actie te ondernemen bij oponthoud bij de douane. Douane-problemen zijn bij non-EU zendingen namelijk de nummer 1 reden voor een retourzending.

Meld je vandaag nog GRATIS aan!

Je ontvangt een persoonlijke account voor ons platform, waarmee je al onze vervoerders gemakkelijk kan vergelijken en je zendingen boekt. Klik hieronder om u aan te melden.

Voordelige en betrouwbare zendingen in 4 stappen:

1 Inloggen

Log in op je persoonlijke dashboard

2 Zending invoeren

Voeg eenvoudig en snel al je zendingen toe.

3 Vergelijk en boek

Vergelijk alle vervoerders voor jouw zending.

4 Label printen

Maak je keuze en print het label. Je zending wordt opgehaald!

Na de nodige slechte ervaringen elders uiteindelijk bij Box Fox terechtgekomen. Dat bevalt tot nu toe uitstekend.
Martijn Spoelstra
Director E-commerce @ Holland Trade Group
Box Fox regelt voor ons de verzending van stand- en promotiematerialen naar events en trade shows in het buitenland. Het is echt top hoe zij een stapje harder lopen om er zeker van te zijn dat alles op tijd en onbeschadigd wordt afgeleverd!
Sebastiaan van der Vinne
CEO van Leviy BV

Gratis aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om geheel vrijblijvend toegang te krijgen tot ons online platform en jouw eerste zending(en) in te voeren.